dont forget

4 consells per als gerents de fleques i pastisseries

Avui anem a recordar 4 tips per cuidar i aconseguir bons resultats amb el teu negoci.

1. Mostrar interès pels seus clients.
Han de tenir una bona base de dades dels seus clients. Han de recollir dades del seu interès per poder aprofitar-los i oferir-los productes que compleixin amb les seves expectatives, necessitats o gustos. No es fa així, estan perdent una gran oportunitat de conèixer als seus clients. Per exemple, sabent la data d’aniversari dels clients, es poden enviar felicitacions o un petit detall aquesta data tan assenyalada. Han de crear una bona estratègia per demanar aquestes dades de què estem parlant als seus clients. Motivi els clients perquè omplin les seves dades i premiï als treballadors que més aconsegueixin que els clients omplin les dades.

tención
2. Oferir beneficis als clients.
Oferir beneficis clars als clients fidels al local. Aquests beneficis han de ser variats i interessants, ja que sinó no seran de valor per al client. De si és així, aconseguiran tenir clients fidels al local per un període de temps més llarg.
Fer sentir partícip als clients del negoci i del que tenen a veure amb ell, informant-los dels nous llançaments, promocions i novetats.

regalo

3. Motivar al personal.
Motivar el personal perquè ofereixin un bon servei i amb bon tracte als clients.
Oferir beneficis i premiar en el cas d’estar ajudant activament al bon fi del negoci.

4.Trabajar tots els aspectes del negoci i tractar de millorar-rutinàriament
Treballar una bona carta o menú o assortiment de producte ofert, ja que ajuda a generar bones vendes, així com tots els elements visuals que puguin donar que parlar del local.
Mantenir net el local, tenir cura dels petits detalls i oferir productes de qualitat són aspectes que els clients premien.

pastissos

Sempre va bé recordar o repetir les pautes i consells perquè ens sigui més fàcil aconseguir els nostres objectius.

Esperem que us siguin d’ajuda.
Ara, a innovar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>