Novetats MONTSEC gamma premium

Nous productes Montsec

Aquest any 2016 llançarem tres productes nous al mercat, un d’ells enfocat al gran consum i dos per als professionals de l’hostaleria i la restauració. Us els presentem:

TARRINES DE FORMATGE CREMA PER A L’HOSTALERIA

Blister q-crema foto mural

Sota la insistent demanda del sector per disposar de tarrines monodosi de formatge per a l’hostaleria, per fi subministrem tarrines de formatge  que esperem trobar en tots els bufets d’esmorzars al costat de les ja conegudes tarrines de mantega i margarina, i en els restaurants com a aperitiu o bé com acompanyament del pa.

MINI MOMENTOS MONTSEC

blister q-crema foto recortada una pastilla

Els mini momentos Montsec són un blíster de 12 tarrines de formatge cremós per untar. Les delícies de formatge són perfectes per acompanyar salmó, fruita, melmelada o bé per degustar sols. Les tarrines són de 20 grams cadascuna, un gramatge pensat per consumir individualment i a més, l’envàs facilita la conservació de la resta de porcions. Els mini momentos es venen com monodosi de formatge que comporten un moment íntim, de satisfacció, plaer i recompensa al client final.

SPRAY DE NATA FRESCA DE 200g.

spray 200g

Spray de nata pasteuritzada que conserva les característiques de la nata fresca (sabor, consistència, volum i color). Elaborat amb nata del 35% de matèria grassa, aquest spray de 200 grams és ideal per acompanyar unes postres de xocolata, fruita o gelat, o bé és el detall perfecte per portar a casa d’un amic.

Cal tenir en consideració, que en ser el primer spray de nata fresca, que no ultrapasteurizada (UHT) com són la resta d’sprays del mercat, aquest s’ha de conservar en fred per mantenir intactes les seves característiques.

Com sempre us diem, cal innovar!

One thought on “Nous productes Montsec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>