ComercialMontsec_concurs_pasta_te

I Concurs de Pasta de Te Artesana d’Espanya 2015

El passat divendres 20, després de quatre hores de deliberació es va decidir que la Galeta Sachertorte de la Pastisseria Hofmann de Barcelona era la guanyadora del I Concurs de la Millor Pasta de Te Artesana d’Espanya 2015. La pasta, inspirada en la clàssica Sacher, consta de diverses capes a força de massa “roudoudou”, gianduja i pasta de fruita d’albercoc.

pastadete_ganador

El jurat integrat per Paco Torreblanca (Pastisseries Torreblanca a Elda, Alacant, director de l’International School of Pastry Arts i autor dels llibres Paco Torreblanca I, Paco Torreblanca 2, i Col·lecció de Peces de Sucre), Ramon Morató (director de la Xocolata academy de Barcelona i autor del llibre Xocolata), Oriol Balaguer (Pastisseries Oriol Balaguer a Barcelona, ​​i autor del llibre Obsession), Carles Mampel (Bubó a Barcelona i coautor del llibre Set), Yann Duytsche (Pastisseria Dolç a Sant Cugat del Vallès, Barcelona, ​​i autor del llibre Diversions Dolços), Olivier Fernández (director de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona i coautor dels llibres Play i Idees i tècniques entre la cuina i la pastisseria), Jose Romero (professor de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona i autor del llibre Idees i tècniques entre la cuina i la pastisseria), Joaquín Llarás (Quim pa! a Vilanova i la Geltrú, i autor deTrue Bread. Pans amb ofici), Enric Navarro (especialista en la pasta de te i autor dels llibres Decoracions i El Món de la Pastisseria Freda i els Gelats), i Manel Fernández (assessor tècnic de la revista Dulcypas i propietari de la Pastisseria Art Sa a Barcelona) va valorar que la pasta guanyadora destacava pel seu equilibri entre un ajustat sabor i una excepcional execució i acabat.

Els components del jurat van fer el tast a cegues, degustant els 150 tipus de pastes de te artesanes que jugaven en el concurs.

Mey Hofmann i Eric Ortuño van ser els encarregats de recollir el premi.

entregaHofmann_mejorpastadete02

Aquí us deixem un vídeo que ha realitzat l’editorial Vilbo, l’organitzador d’aquest concurs, en el qual s’observen els diferents integrants del jurat i es resumeix l’esdeveniment i el moment guanyador. No t’ho perdis!

mejorpastadeteartensana

Enhorabona per al guanyador, així com per a totes les altres pastisseries que heu participat, aquest és l’esperit.

Com sempre diem, ¡a seguir innovant!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>