cupcakes 3

Dues modes que afecten tots els àmbits

Des de fa uns anys enrera, alguns especialistes del màrqueting ja parlaven, entre altres gustos, hàbits i preferències dels futurs consumidors, de la tendència a l’individualisme, com podem veure en el bloc Comportamiento del consumidor, a data de 2009. I cert és que cada vegada més, els consumidors recorren a productes més adaptats a ells per satisfer les seves necessitats.

Per exemple :

Cada vegada es troben més productes per al consum individual, com macedònia de fruita tallada o bé un packs de menjar per a una sola persona.

fruta para uno

para uno

De la mateixa manera, , tal i com ja apuntava Guillermo Perézbolde, consultor de marketing digital y Social Media, en la revista merca 2.0 farà uns mesos, la personalització dels productes també està inundant la societat. Ho veiem en els anuncis de la televisió, en pàgines web, fins i tot són de la clau de molts negocis.

Aquí us mostro alguns exemples:

La Nutella ara pot posar el teu nom a l’envàs per “gaudir d’un esmorzar més personal”.

nutela personalizada

De la mateixa manera, Surania.com és una empresa que ofereix la possibilitat de fer el teu propi bikini.

Captura de pantalla 2013-09-23 a las 09.55.07

Altres exemples són les botigues que venen tot el necessari relacionat amb bijuteria perquè cada clienta pugui dissenyar el seu propi penjoll, polsera i altres.

tienda1

De la mateixa manera, veiem que aquestes dues tendències també estan inundant el nostre sector. El més modern i que ens permet donar-li forma pastissera al que ens referim serien els cupcakes i els pastissos fondant.

Els cupcakes, pura revolució ja als EUA, estan arrencant aquí també a Espanya, com una opció per a menjar pastisseria, en petit tamany, sense motiu de celebració i sense compartir-la. Doncs també és una excusa per a realitzar compres que requereixen un temps de decisió molt menor. I també un berenar o esmorzar una mica més calòric!

cupcakes

Els pastissos fondant s’estan convertint en tot un “must” en les festes d’aniversari. Es pot encarregar o bé fer un pastís d’aniversari amb una temàtica específica, posar una fotografia de l’homenatjat, o representar allò que més li agrada d’una forma molt dolça a part d’original. És la forma que permet a la gent regalar un pastís personalitzat.

pastis marieta

A sorprendre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>