obra arte

Com oferir la millor obra?

Tant uns bons actors com un guió ben escrit són imprescindibles per sortir del cinema satisfet i content d’haver anat a veure una pel·lícula. Barata fins i tot ens sembla l’entrada quan la pel·lícula ens ha fet riure i passar una bona estona, ens ha posat els pèls de punta o bé ens ha emocionat tant que ens ha fet caure una llagrimeta.

fot 1

El mateix passa amb els pastissos i les creacions pastisseres que oferiu als clients. És imprescindible tant una bona matèria primera de qualitat i fresca, com la creativitat, l’art i la vocació artística d’un bon pastisser artesanal. Així com amb bons actors i guió aconseguíem una bona peli, amb bones matèries primeres i art i disciplina pastissera som capaços d’oferir veritables obres d’art.

Tal com si d’una obra de teatre es tractés, moltes vegades les històries i tradicions que encara conservem darrere d’alguns dolços de pastisseria fan que aquests es converteixin en màgics i ofereixin sorpreses als que decideixin menjar-se’ls.

fot 2

És fàcil diferenciar la pastisseria artesanal de la industrial per diferents aspectes: creativitat, originalitat, gust, textura, sabor, aroma i frescor i, la major part d’aquestes diferències, és deguda al tipus de matèria primera utilitzada.

Comercial Montsec tot i disposar d’un gran ventall de productes, som propulsors innats de l’ús dels productes làctics frescos (nata, mantega, quark i formatge cremós), dels naturals, dels de tota la vida. Pretenem fer sobreviure la pastisseria artesanal que no produeix dues obres exactament iguals, que sent la seva vocació al paladar, que treballa amb productes de qualitat i té bon gust.

fot 4

I és que la pastisseria, no és simplement un plaer gastronòmic sinó que aquesta representa molt més. Els pastissos ens aportaran connotacions que, ja sigui en el moment de comprar-los, en el moment de menjar-los o en el moment de pensar en ells i recordar-los, ens evocaran festa, art, celebració, alegria…

ot 3

A Comercial Montsec creiem doncs que si som capaços d’unir-nos per crear la mateixa obra, per agradar al mateix client, per defensar i salvaguardar la nostra història, el nostre gremi i allò artesà i de tota la vida; unit a les noves tendències i a l’esperit innovador, les nostres obres seran les més desitjades amb diferència.

cola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>